Thursday, August 12, 2010

ak+almas=movie marathon, shopping+sesat


bermuhasabah ni mmg bgos pn.. slme ni, ak da mkin jrg ntk muhasabahkn dri ak cz slalu sgt ikotkn hti+prasaan yg bodo lg bangang ni. tp nk wt cmne kn. slalunye, pe yg kte wt kte xkn pk dl. men wt je then ble da wt, br la nk myesl dan tkocoh2 minx maaf blk ( pdhl ble fkirkn blk, xpyh minx maaf pn! ) jd ak mgmbl insentif bermuhasabah diri ng wt movie marathon, shopping, buke pose=date bsme almas liyana.. sape? ala die ni la..


hepi sgt cz ble kua ng mbe, ia akn hilgkn sgle rse bangang yg mlande diri. walopn ng sikap blurr yg kdg2 memasuki otak kami yg comel ni tp ok la kn? sbb ble blurr br lg adventure. mcm minah ni. ad ke ptot die tros nk nek escalator sebaik shj kami tibe d ts. adoi.. pdhl da kate nk bli tket wyg kt tgkt 1 tu je.hahahahh.. xpela dear. i phm u =P

b4 tgk salt, kt0rg survey beg ntk ak dl. ya rabbi. ak mmg rambang mata tgk sgle mcm beg yg ad.. tp, of cos ak searching for yellow beg. pdhl xtmasok dlm list ak pn ntk beli beg. menci tau! ni sume slh satu nafsu yg ad dikalangan 9nafsu dlm tubuh ak ni da mrasok ak..hahahahahh.. ak tnye almas 'ok ke beg ni?' die kate 'lawa.sng nk match ng sume bj'.. ak da diam. bkn ak xske. ske sgt tp ak da pk2 bot bajet tp mmg lawa pn! jd ng rse xmau pk pe2 lg, ak tros pgg, amek n bw beg kuning lg comel tu kt kakak tukang jual tu.tkot t ak ubah fikirn lg..so.. go teeqa go! ( ak xamek lak pic beg ak cz ak mls. t korg sebok nk pnjm ) =P

abis salt, tros bli tket ntk socerer's apprentice lak.. hahahahh.. pdhl, kua dr cer salt tu bdn da mle sejuk beku tp demi socerer's apprentice, ak sgp dan almas mengikot sj kemahuanku krn bak kate die, ' ak ikot ko je'.. so sweettt! =P pstu, ktorg mlekn blk misi bershopping smtre tgu wktu socerer's apprentice lak.. haaaa almas da nmpk snickers! ak ckp 'ei, jgnla yg tu. dala berwarne wrni. cm budak2 sgt je.' die jwb 'ala, ak tgk khai pki ok je'. ak ckp 'better ko try yg ni' smbl tnjukkn kasot yg ak rse lawa+ssuai ntk g mane2. minah ni try n tau x? die amek sbb die kate 'dsbbkn ko da ikot ckp ak ntk beli beg tu, so ak ikot ckp ko lak ntk beli kasot ni'. hahahaha.. thx la k.. tp mmg lawa pn snickers tu! nk tgk kasot tu? beg plastik jela ak mmpu bg tgk.. =P



hehehehehhh... then ktorg jln2 cri bj yg ktorg nk pki sme2. pnt tau nk pleh yg mane cz ak tbe2 dipaparkn oleh sebuah beg comel yg bhrge rm10 tp bj pn rm10.. hbs cmne? em.. dsbbkn baju BABY MIL0 lbey menarik hati+phatian ktorg, jd dgn kate sepakat kami memlih ntk membeli baju. tp mmg lwk gk la cz jp nk kaler + corak yg sme. jp nk corak je sme tp kaler bj len.. jp lg, tuka corak lak. adoi! pmpuan mmg cerewet kn? hehehehehh.. yg plg besh, ad ke ptot almas tu da cm keling cz ble ak tnye, jp kate amek sme kaler, jp len kaler..isk! wt ak pening je ng minah ni tau.. nsbla ko kwn ak.. kalo x, ak tgalkn je =P kesudahannye, ktorg beli baju yg sme kaler+corak.. much better slps bj itu diacukn brbyk2 kali d bdn kami yg mantop ni ( mantop ke?? ) =P

msk tgk wyg. hbs wyg. bdn mmg beku cz wt marathon kn. eeeiii nsbla kn. nk sgt wt marathon kn.. pstu ddk kt kerusi yg dkt2 ng tmpt jual waffle+cool blog. bincang psl nk mkn pe ntk brbuke. ak xmo mcd tp almas prefer mcd than kfc. almas xmo kfc tp ak lbey prefer kfc than mcd.. jd, spt org yg mmg da sewel, wt pnt je tron kt tgkat bwh kt ts tu ntk g kfc tp nek blk kt tmpt waffle+cool blog tu cz xmo mkn kfc.. ad cm keje gler x ktorg? hehehehh.. otw nk bli waffle+cool blog..da berbuke pn.. huuuuuu... n mknn kmi cume waffle+cool blog+iced lemon tea! o la la! sgt sadis tp kenyang tp sedey.. INI PUASA LA!


ini mknn kmi... wuuuu... isk ak da pnt ni.. smbungannye, akn dtgla.. cz kalo nk hbskn skrg, mata ak da mle tkebil2 n kmgknan bsa t, ak tertdo dpn lappy+sume yg ak da taip ilang serta merta.. hahahahhahh.. goodnite korg! ak syg kwn2 yg syg ak je! =)

1 rockerz komen:

almas liyana said...

like ths story syg.!
hehehe..
(kurg asam ckp aku mcm keling.ko tgu a nti)

Post a Comment