Monday, April 4, 2011

cuba teka


salam. hai korang. last entry for today. aku just nak korang teka je gambar di bawah. tolong ye. and pada orang yang terasa itu adalah gambarnya, janganlah berasa malu. anda cun! ngeee!

dapat agak tak sape ni??
 tak tahu gak ke?? err... emm.. jap ek. minah ini sangat pening dan mengantok akibat rela terpaksa duduk di seat belakang kereta. pelik ek? die mmg tak boleh duduk belakang. tak tahulah kenapa. alah orang mengandung pun tak macam die ni kan? hahahaha.. ampun tuan punya badan. aku saja je. gambar ini comel. itu pasallah aku upload. dont shy shy kay? =P

makin lentok ek? ngeee..
 okaylah. aku sayang minah ini. tapi bukan sayang ehem ehem okay. sayang sebagai sahabat. i am not lesbian! ngeee.. ( tapi kawan ramai gak lesbian ) hahahaha. ak syg org yg syg ak je. ily! muahx!

2 rockerz komen:

almas liyana said...

ika!!!!!! bile ak curi2 amik gmbr nih??!
warggghhh!! malu ak wei!!

atiQah damHuri said...

hehehehe
time nak g pasar malam.
yg ak tdo uma ko tuh.
pas pindah kn brg2 ak kt uma.
weeeeeeeeee!!!

Post a Comment