Thursday, March 3, 2011

boleh tak kalau aku pun jadi kurang ajar?


salam. hai korang. sorry lama xupdate blog aku ini. aku bukak je blog ak ni, tros rase kesian. knp? emm.. emmm.. blog org len sume dah berwarna warni tp blog ak terbiar sepi. hahahaha. cm da ley wt pantun dua kerat je ayt ak tadi. nway. persoalan die kt cni skrg ialah BOLEH TAK AKU KURANG AJAR PADA ORANG YANG KURANG AJAR DGN AKU?

cerita ni sbnrnye dah agak lame ak pndam la. dan myb dsbbkn bnda ni la yg wt idup ak terumbang ambing mcm dilanggar garuda. huh! siyesla weh. macm2 brlaku. ak mymph btol ng org yg pk die tu bgs sgt pdhl die tu la LOSER. bkn pe. ak ni pnyela sygkn pshbtn yg terbina hmpir dua dekad tp dia ng slmber cerita ntah ape2 kt bf tsyg smpikn ley post kt FB. weh, FB tu weh!!!! public tu weh!!!bkn org xbc pe yg die post tu. bkn org xtau sp org yg die maksudkn tu. bknnye profile die tu secreto de amor sgt. kwn2 rmi beb! kalo stakat kwn 5 6 org ampunlah lg. ni kwn2 pn smpi nk dkt seribu. mana gua nk ltk muka ni ble sglenye dicanang kt BUKUMUKA ITU???

yg lg beshnye, org yg xtau pe2 pn ley sedap2 je bantai komen tanpa tau situasi sbnr. mmg hbsla kne delete. malah org yg mmg tau tu pn ak delete teros! OFF YOU GO! shuh shuh! ak xplukn org2 cmni jd kwn2 ak. kwn2 bkn jenis kwn mkn ok. tp yg ni btollah kwn mkn kwn. mcm S**L. ak btol xske mencarot. tp ble bnda ni jd, buat ak mencarot je. sbr iqa, Allah bersama ng org2 yg teraniaya! ntah pe lg yg die xpuas hti, htr plak msj pnjg2 kt ak pdhl ak bls 2 3 kerat je. mcm H***m. eh, ak xcri psl ng ko, jgnla cri hal sgt ng ak ni. kre baek ak hormat ko lg ats dasar sesama manusia. kecoh betol. pstu bf die pn msk campor. ah, mmg dr awl lagi bf tersayang die tu masok cmpor. bf ak pn xmsk cmpor, nmpk sgt bf die ng die die skali xmatang! bnda setel kte-kte dala. mana otak lu? BAWAH KAKI??

ak skt hti sgt. btol pnye skt hti. this is the end of our relationship. pergi matilah. ak xmati tnpe die sbg kwn. lg rmi yg jd kwn ak pas bnda ni jd. ak ni nk hasut org jgn kwn ng die tu bole je tp ak mmg xjht ng kwn2. YOU JUST GO TO HELL WITH YOUR LOVELY BOYFRIEND.

once again, aku just syg org2 yg syg ak je. honestly. tada. =)

2 rockerz komen:

mira shahidan said...

RILEK JE LAH....
BIASA LAH DUNIA.

atiQah damHuri said...

yeah
dunia semakin maju
zaman semakin canggih.
erk! terbalik kot. hahaha

Post a Comment