Thursday, March 10, 2011

berat badan.


salam. ak xda mase nk bermukadimah dah sekarang. BERAT BADAN DAH NAIK!!! dari 48kg kepada 55KG!? what the heck?? ak da rse cm nk ala2 pengsan je time timbang berat mase blk melaka minggu lepas. konon nk berlagak tunjuk kt org berat kita maintain tapi sudahnye.. naik macam naik harga minyak petrol je! tension la!

agak2 korang kan, errrr... b ak tu syg ak lg x dgn knaikn berat badan yg mendadak ni? sedey. sedey. sedey sangat. sob...sob...sob...( kesat air mata ).


anggap je baby comel ni aku.. huhu


ni nak kena start kurangkan makanan yg blemak, berminyak dan segala imbuhan ber- yang negatif ntk susutkan badan yg semakin mengembang and dpt blk berat bdn yg ideal spt bln lepas. wuaaaa!! hope ak dengan b t xdala smpi jd cm pic kt bwh ni. errrr.. if b sorg, xpela. i nak maintain kurus you! ngeeee!


tumpang letak pic you all kt blog ok...? =)

 oklah. nak chow. korang jgn doakan plak ak jd cmni. if b tu, xpe. i dont mind. ak ske die tumbam2 cz lg nmpk comel. cz if die kurus kering, t hensem sgt. ngaaaa! ak xnk berhati rusuh nk kenangkan dia yg jauh nun di JB. kehkehkeh! yg pntg, ak syg korg yg syg ak je. n smestinya, ak nk kuragkn berat bdn n jd slim blk! chaiyok3! =)

2 rockerz komen:

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hehehe diet2 !

atiQah damHuri said...

hahahaha
cuak seh.
(ntah mampu ke x lwn nafsu mkn)
ngaaaa!

Post a Comment